Love & Reality

Romee is verleidster in Temptation Island 2020

Romee behoort tot de acht bloedmooie verleidsters in Temptation Island 2020. De blondine is een meesteres in het op hoofd op hol doen brengen bij mannen, dus Gianni, Karim, Zach, Arda en Chris zijn alvast gewaarschuwd.

Romee is verleidster in Temptation Island 2020

Romee is 21 jaar en komt uit het Brabantse Oss. Ze komt derhalve uit dezelfde provincie als de deelnemende Karim (23) uit het nabij gelegen Someren. Zou de ‘zachte g’ hen wellicht dichter bij elkaar kunnen gaan brengen?

Hoe dan ook zit Romee zeker níét op een serieuze relatie te wachten. Ze reist dus af naar Temptation Island om puur het spel der verleiding te gaan spelen. Pure lust, geen liefde. Ze wil genieten van de vrijheid en van mannen, en waar kan dit beter dan op Temptation Island?

Verleidster Romee volgt opleiding tot stewardess

Verder wordt de beauty omschreven als een ‘echte jager’, want wachten totdat een jongen die haar aanstaat eindelijk uit zichzelf naar haar toekomt vindt ze vreselijk.

In het dagelijkse leven volgt Romee de opleiding tot stewardess, al lijkt ze een carrière als model getuige enkele kiekjes op haar Instagram ook wel te zien zitten.

Romee uit Temptation Island heeft borstvergroting gehad

Haar grootste kwaliteiten zijn haar twee vriendinnen: “Ze zijn helemaal van plastic, de beste investering ooit”, wijst ze op haar flinke voorgevel. Eens zien of ze daarmee de heren gek kan krijgen in Temptation Island 2020!