Love & Reality

BzV-Annemiek heeft een nieuwe vriend en dit is hem

Tijdens het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw zagen we hoe deelneemster Annemiek erg veel moeite had om haar open te stellen voor de heren, maar ná de show heeft Cupido alsnog raak geschoten bij de boerin.

‘Sindsdien niet meer gestopt met praten’

Annemiek is namelijk samen met Charlie, een webdesigner. Dat bevestigt ze tegenover RTL Boulevard. Een paar weken geleden trok Charlie de stoute schoenen aan en stuurde hij haar een DM via Instagram.  “Eigenlijk zijn we sindsdien niet meer gestopt met praten.”

“We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid. Onze echte raakvlakken liggen meer in de diepte”, vervolgt Annemiek, die Charlie als ‘erg lief’ omschrijft. “Hij doet zulke leuke dingetjes. Vorige week vond ik een briefje in mijn tas. Dat is toch leuk.”\

Een echte boer is Charlie dus niet. “Ik geloof niet dat hij eerder een koe van dichtbij had gezien! Normaal kijkt hij ook nooit naar Boer zoekt Vrouw, maar vanwege corona was er geen voetbal hé. Hij moest wel.” Voorlopig zien ze elkaar met name in het weekend. “Stel dat we op het punt van samenwonen komen, zal hij toch echt naar Drenthe moeten verhuizen.”

Foto Charlie, nieuwe vriend BzV-Annemiek