Love & Reality

Temptation-Sonny trapt flink na: “Ik wil haar nooit meer zien”

Sonny Lorenzo is misschien wel de meest besproken deelnemer van Temptation Island: Love or Leave. Op de bank bij voormalig Love Island-ster Lotte van Leeuwen blikt hij terug op zijn heftige avontuur.

Boos

Zo weet hij nog goed hoe zijn ex Jaydi haar spullen bij zijn huis op kwam halen, vlak ná de opnames. “Mijn moeder had al wat kleding van Jaydi ingepakt, want ik had daar zelf best wel moeite mee. Toen Jaydi eenmaal bij mij thuiskwam was ze best wel boos. Zij dacht dat ik blij was, omdat onze relatie voorbij was. Jaydi heeft nooit gezien dat het mij echt kapot heeft gemaakt.”

Goed contact houden zat er dan ook niet meer in. “Ik volg haar niet meer op Instagram en we hebben ook geen contact. Ik hoef haar nooit meer te zien, en ik wil haar ook nooit meer zien. Ze hoeft ook nooit meer voor mijn deur te staan.”

Teleurgesteld

Sonny betreurt onder meer dat Jaydi het nooit voor hem opnam. “Ik heb de mooiste herinneringen van mijn leven met Jaydi gemaakt, vooral tijdens onze wereldreis. Ik had daarom eigenlijk wel van Jaydi verwacht dat ze het voor me op zou nemen, wanneer ze ziet dat ik zo verkeerd ben neergezet in het programma. Ze had eigenlijk wel een keer op haar social media mogen zeggen: dit is niet hoe Sonny is. Andersom had ik dat wel voor haar gedaan.”