Love & Reality

Ricky en Jaydi over knallende Temptation-ruzies onderling: “Van kwaad tot erger”

Dit seizoen vochten de Temptation Island-singles elkaar de digitale tent uit. De belangrijkste kemphanen waren Liyah en Daisy (foto hierboven), maar ook onder meer Greg en Marco werden betrokken bij clinches.

Screenshot-oorlog

Vooral het lekken van screenshots van gesprekken is een belangrijk wapen geworden. In gesprek met de Grazia reageren Jaydi en Ricky samen: “Er zijn de laatste tijd heel veel dingen gaande. Het is gewoon te veel om op te noemen en het is ook bijna niet te volgen, Onderling wordt er weleens gebeld met elkaar. Dan moet iemand zijn ei kwijt en dat hoor ik dan wel aan.”

“Ik vind het zonde, we waren echt een leuke groep”, vervolgt Jaydi. “De dingen die besproken worden hoeven echt niet per se allemaal op Instagram. Als je dat gewoon voor jezelf houdt, dan heeft ten minste niet iedereen er een mening over. Het gaat nu echt van kwaad tot erger. Dan denk ik: wanneer houdt het dan op?” Zij en Ricky bemoeien zich er zo weinig mogelijk mee. “We hebben het druk zat met elkaar en onze eigen dingen. Het is gewoon hartstikke veel gedoe.”