Love & Reality

Sonny en Jaydi in Temptation Island: Love or Leave de bekende gezichten

Sonny Lorenzo en Jaydi Dubois schitteren in Temptation Island: Love or Leave. Eerder deden de twee al mee aan de televisieserie Wereldreis op Wielen (Net5), nu gaan ze dus hun relatie aan de ultieme test onderleggen.

Sonny en Jaydi in Temptation Island: Love or Leave

Sonny Lorenzo is 28 jaar oud en in het dagelijks leven de trotse eigenaar van SunnyBeach Zonnestudio en SonnyBeach Luxury Apartments. Sonny heeft het dan ook goed voor elkaar en heeft met de 22-jarige Jaydi Dubois ook nog eens een prachtige vrouw aan zijn zijde staan.

Voordat ze een volgende stap willen gaan zetten, zullen ze dus eerst in Temptation Island: Love or Leave gaan ondervinden of het wel écht ware liefde is. De twee zijn al drie jaar een setje en hebben zelfs een huisje samen, in Zandvoort. Wel vindt Sonny dat Jaydi iets zelfstandiger en onafhankelijker mag gaan worden. Jaydi daarentegen vindt haar vriend te egoïstisch.

Sonny en Jaydi uit elkaar na Temptation Island: Love or Leave?

Nog voor het seizoen is begonnen gonst het al van de geruchten rondom Sonny Lorenzo en Jaydi Dubois. Het zou namelijk wel eens goed kunnen dat Jaydi er vandoor gaat met één van de verleiders. Het gaat over de single Ricky Luckassen. Hij is in ieder geval uiteten geweest met Jaidy en was meerdere keren bij haar oude huis. Dit alles terwijl Jaidy’s vriend Sonny op vakantie is in Italië.

Later zagen we Sonny op zijn Instagram-page heel vaak flink feesten, bijna altijd omringd door mooie vrouwen. Hij ‘leeft het vrijgezellen-leven’, stelde Youtuber Fawry Not Sawry al eens op Instagram. Dat is toch op zijn minst erg verdacht.. Het grote speculeren is begonnen!