Love & Reality

Temptation-single Grote Mike klapt uit de school: “Maar beter dat dat eruit is geknipt”

Ook voor Grote Mike zit Temptation Island: Love or Leave er inmiddels op. Na afloop vond hij alsnog de liefde, terug in Nederland bij de knappe Lisa, maar in de villa zelf maakte hij ook genoeg mee.

Grote Mike deed Grote Dingen

Op de radio bij Slam! blikt Mike er op terug. “Ik denk dat ik het in de voorgaande seizoenen ook wel naar mijn zin gehad zou hebben, maar ik vond dit seizoen (met de nieuwe opzet, red.) ook hartstikke leuk om te beleven. Nieuwe mensen leren kennen. Het concept vond ik ook wel leuk, maar voor de kijkers was er misschien wat minder spanning.”

“Ook al is er uiteindelijk ook wel genoeg gebeurd”, lacht Mike verder. Over zijn eigen dreamdate zagen we weinig. “Ik vond het wel jammer dat er veel geknipt is, want ik heb het heel leuk gehad met Denise daar. Het was gezelliger dan het op tv leek. Maar dat was met veel avonden. Altijd dansen, gezellig zuipen. Maar daar is weinig van laten zien.” Hij lacht tot slot: “Sommige dingen zijn maar beter dat ze eruit zijn geknipt!” Zo doelt hij onder meer op een moment waarop hij flink beschonken een lapdance aan Denise geeft. “Het is echt maar goed dat die niet zo veel uit uitgezonden!”