Love & Reality
Married at First Sight experts Carlo Boszhard MAFS

Spoiler alert: Is dit veelbelovende MAFS-koppel nu al niet meer samen?

In het achtste seizoen van Married at First Sight hebben we kennisgemaakt met al zes koppels. Van één koppel was al duidelijk dat het niets gaat worden: Martijn en Nicole. Dat lijkt echter niet het enige stel waarbij de vonk niet is overgeslagen. Zo ziet het er namelijk ook niet goed uit voor Cathalijne en Laura.

Vrouwelijk koppel

Het is alweer een tijdje geleden dat de experts van Married at First Sight een vrouwelijk koppel aan elkaar koppelde. Dat gebeurde voor het laatst een aantal seizoenen geleden tussen Ingeborg en Chantal. Kijkers van het programma hebben toen kunnen zien dat dat geen match was. Nu proberen de experts het opnieuw en schuiven ze Cathalijne en Laura naar voren. Patrick van Veen ziet hen als de perfecte match.

Geen gelukkig huwelijk

In Married at First Sight worden we niet alleen voorgesteld aan Cathalijne, ook een aantal van haar vriendinnen komen voorbij. Met een van hen heeft ze een verleden, Elisa. “We hebben ooit gedate en nu zijn we vrienden geworden.” Dat wordt echter betwijfelt door het juicekanaal RealityFBI. Zij melden: “Cathalijne en ‘vrienden geworden’ Elisa bezochten vorige maand dit winterfeestje en dat zag er knus uit.” Zelf ontdekten we eerder al dat Laura haar vrouw Cathalijne niet volgt op Instagram, terwijl dit andersom wel het geval is. Dat belooft vaak niet veel goeds… Is Laura alweer razendsnel ingeruild?

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!