Love & Reality
Laura Cathalijne Married at First Sight

Dit zijn Cathalijne en Laura uit Married at First Sight

Cathalijne en Laura doen mee aan Married at First Sight. Ze zijn het laatste koppel dat we leren kennen in het achtste seizoen van MAFS en ook het laatste koppel dat dit seizoen zal trouwen. Na lange tijd hebben de experts weer eens een vrouwelijke match gevonden. De experts hebben veel vertrouwen in deze match. Dit zijn Cathalijne en Laura uit Married at First Sight.

Cathalijne doet mee aan Married at First Sight

De dertigjarige Cathalijne is te zien in Married at First Sight. Ze is dertig jaar oud en woonachtig in Rheezerveen. Ze is een echte dierenliefhebster en is dan ook de manager van een vakantiepark/manegebedrijf. Ze is op zoek naar een vrouwelijke partner. En alhoewel Cathelijne het prima naar haar zin heeft in haar eentje, zou het wel handig zijn als haar toekomstige partner van schoonmaken houdt en een goede kledingstijl heeft. Want in beide punten is ze zelf niet zo goed.

Cathalijne is verder te omschrijven als iemand die altijd voor anderen klaarstaat. Als haar vriendinnen een slaapplek nodig hebben, dan is er altijd ruimte bij haar. “Ik heb hele fijne mensen om me heen. Daar ben ik heel blij mee”, zegt ze dan ook. Cathalijne is gekoppeld aan niemand minder dan Laura.

Laura in MAFS

Laura is 27 jaar oud en woont in Tilburg. Net als Cathalijne is ze dol op dieren en heeft ook zij van haar hobby haar beroep gemaakt. Laura verzekert namelijk huisdieren. Ze groeide zelf op met dieren en heeft van jongs af aan altijd een hond gehad. Ze waren beste vriendinnetjes.

Met haar deelname aan MAFS hoopt Laura een leuke vrouw te vinden waar ze de rest van haar leven mee kan delen. Ze heeft al wel een aantal relaties gehad, maar de juiste match zat er tot op heden nog niet tussen. Daarnaast blijkt het ook niet makkelijk om een vrouw te vinden. “Heel stom gezegd, ik zeg ook vaak tegen mijn vrienden: ‘Als ik met een vrouw sta te flirten, hebben ze de helft van de tijd niet eens door dat ik op vrouwen val.’ Dus dat is soms lastig.” De komende weken moet blijken of Laura in MAFS wel een match is met Cathalijne!

➡ Lees ook: Zijn Cathalijne en Laura uit MAFS nog samen?

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!