Love & Reality

“Als ik die afspraak niet had gemaakt, had ik Echte Meisjes in de Jungle allang verlaten”

In de meest recente aflevering van Echte Meisjes in de Jungle mocht er één dame naar huis. Dat werd uiteindelijk Channah Koerten, al wilde Michella Kox ook graag naar huis. Toch stemde ze niet eens op zichzelf, maar op Channah.

Vervlogen kans

“Ik wilde ook echt graag naar huis. Ik miste ook echt mijn dochter en mijn hondjes maar er kon er ma 1 gaan dus ik had pech”, schrijft Michella in haar Instagram Story. Toch stapte ze dus niet op. “Ik had mijn dochter beloofd dat ik niet zelf zou opstappen. Dus dat was geen optie, want ik wilde dat ze trots was. En als ik naar huis gestemd werd, kon ik er niks aan doen.

Belofte

“Laos wilde me nog even niet kwijt! Dus opgeven was geen optie.” Al betekent dat zeker niet dat Michella het er naar haar zin had. “Als ik die belofte niet had gedaan was ik na dag 1 al thuis. Zo vaak huilend wakker geworden met heimwee.”

➡️ Niets missen van Echte Meisjes in de Jungle? Volg ook de Facebook-groep!