Love & Reality

MAFS-Sonny en Dylan weten het zeker: “Dit is geen match”

Sonny en Dylan kijken wekelijks mee naar Married at First Sight. De twee trouwden vorig jaar zelf in het programma. Ze hadden elkaar nog nooit gezien, maar eigenlijk leek de vonk al bij het altaar over te slaan. Datzelfde heeft het stel niet zien gebeuren bij Wilfred en François. De laatste weken waren ze al niet heel enthousiast over het koppel en dat is deze week niet anders geworden.

Geen match

Sonny en Dylan gaven tegenover Veronica Superguide aan dat ze twijfelen over de match van Wilfred en François. “Ook deze week zei mijn onderbuikgevoel nog steeds hetzelfde: dit is geen match. Het blijven leuke mannen, maar je ziet dat ze niet dat ‘verliefde pubers’-gevoel hebben. Nog steeds niet”, meent Sonny.

Chemie

Ook Dylan heeft het idee dat er iets ontbreekt. “Ze zoeken wat minder het fysieke contact op. Ik mis chemie.” En de promo voor de volgende aflevering belooft ook nog eens weinig goeds. Want als François urenlang in de auto heeft gezeten om Wilfred weer te zien, kan hij rekenen op slechts een knuffel. “Je hebt dik drie uur gereden en dan geef je elkaar geen kus? Hopelijk gebeurt dat nog en zien we het nu even niet, maar als je elkaar al een paar dagen niet gezien hebt is dat géén goed teken.”

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!