Rowan van den Heuvel in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Rowan Tess van den Heuvel maakt in Ex on the Beach Double Dutch All Stars haar televisiedebuut. En het werd er gelijk één om niet snel te vergeten!

Rowan van den Heuvel in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Rowan betrad het vaste land als de ex van Harrie Snijders, in wie de blondine nog steeds wel heil ziet. Verder is ze ook nog eens de ex van Elias Giannoccaro, maar hij staat beduidend minder hoog aangeschreven bij haar. Met de Italiaanse hengst hoeft zij zeker weten niets meer.

De 23-jarige Rowan is geboren en getogen in Zaandam. In 2016 rondde ze haar opleiding op de dansacademie van Lucia Marthas af, daarna begon ze gelijk aan haar carrière als freelance professioneel danser en model. Ze werkt tegenwoordig onder meer op de Dinnershow Pandora.

Rowan belandt op eerste avond gelijk in enorme vechtpartij met Yasmine Pierards

In de historie van Ex on the Beach is er vermoedelijk nog nooit een ex geweest die op de dag van zijn/haar entree zoveel ruzie heeft veroorzaakt als deze Rowan. Hoewel zij zelf eigenlijk totaal niets verkeerd deed, kreeg ze vanaf seconde één gelijk een withete tweeling Sharon en Esmee over zich heen, gevolgd door een doorgedraaide Yasmine Pierards.

Laatstgenoemde moest zelfs door de security, met alle moeite, weggesleept worden omdat zij vol op Rowan in begon te meppen. Sharon en Esmee boden even later hun excuses aan, maar dat was Yasmine duidelijk níet van plan. Zij belaagd Rowan in aflevering vijf namelijk nog maar een keer aan, konden we alvast in het voorstukje zien.

Rowan houdt vol in EOTB

Gelukkig lijkt Rowan zich behoorlijk sterk te houden, en kon ze op de steun van met name Joshua Feytons, Roy van den Branden, Wayne Siebenga en Jamy Brands rekenen. Hopelijk wordt haar verschrikkelijke eerste avond geen voorbode voor de rest van haar verblijf in Ex on the Beach Double Dutch All Stars..