Love & Reality
Yasmine Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Yasmine Pierards doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Yasmine Pierards is één van de deelnemers van Ex on the Beach Double Dutch All Stars. De brunette is bekend van Ex on the Beach Double Dutch seizoen 4 én van Temptation Island 2018.

Yasmine Pierards in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Yasmine Pierards maakte haar televisiedebuut als verleidster in Temptation Island 2018. Ze trok daarin erg veel op met Mezdi, die het avontuur begon – maar niet eindigde – met zijn Daniëlle. Ook na afloop van het seizoen bleef Yasmine voor ophef zorgen, want een anonieme bron vertelde later aan het Belgische Dag Allemaal dat Yasmine nog getrouwd was toen ze als verleidster naar het eiland afreisde.

Yasmine Pierards was getrouwd en werd mishandeld

“Yasmine als verleidster, daar moest ik toch eens hartelijk om lachen. Haar huwelijk is helemaal niet achter de rug. Ze trouwde eind januari vorig jaar met een Belgische Turk en de twee zijn nog steeds man en vrouw. Het kan zijn dat het niet goed meer gaat, maar de echtscheiding is vast en zeker nog niet in gang gezet”, zei de persoon.

Dat huwelijk was echter allesbehalve gelukkig, en duurde ook niet lang. Ze deed al een boekje open: “Ik trouwde op mijn negentiende. Ik heb hier nooit een interview over gegeven, dus dit is de eerste keer. Het was eigenlijk heel erg. Ik wilde samenwonen met hem en ik was helemaal in love. Na drie maanden zijn we verloofd en toen gingen we trouwen. Toen we eenmaal getrouwd waren, begon hij me te slaan.” Het leverde onder meer neuskneuzingen en natuurlijk een snelle scheiding op.

Yasmine Pierards deed ook al mee aan Temptation Island

Gelukkig is de 21-jarige Belgische inmiddels helemaal hersteld, en is ze dan ook helemaal klaar voor Ex on the Beach Double Dutch All Stars.

Ze belooft dat ze zich ‘wat meer classy gaat gedragen’, want toen Yasmine haar optredens in Ex on the Beach seizoen 4, waarin ze als ex van Mezdi de zee uit kwam wandelen, terugkeek, schaamde ze zich nogal. De grofgebekte diva kreeg meermaals ruzie en was zelfs betrokken bij echte vechtpartijen. Wij zijn razend benieuwd of ze zich in het aanstaande vijfde seizoen van EOTB wél kan gaan gedragen!