Love & Reality

Harrie Snijders doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Harrie Snijders gaat deelnemen aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars. Hij is de eerste deelnemer die bekend werd gemaakt richting het vijfde seizoen van de reality-serie. Harrie Sneijders betrad voor het eerst het strijdtoneel op de televisie in Ex on the Beach seizoen 4. De blonde spierbundel kwam het water uitgelopen als de ex van Angelica.

Harrie in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Harrie is 23 jaar en komt uit Eindhoven. Hij behoort tot de vechters uit Team Holzken, een sportschool in Helmond die wordt gerund door voormalig wereldkampioen Nieky Holzken. Naast vechten is Harrie afgestudeerd als Vestigingsmanager Internationale Groothandel en richtte in februari 2014 zijn eigen bedrijf op: Zonneluifelstunter. Een bedrijf dat, je raad het al, zonneluifels levert.

Harrie is dus een ondernemer in hart en nieren. Niet zo gek dat hij ook optimaal wilde profiteren van zijn bekendheid na deelname aan Ex on the Beach. De goedlachse Brabander zette namelijk gelijk een webshop online, waarop hij kleding verkoopt met opdrukken van bekende uitspraken van hem in het MTV-programma. Denk hierbij aan ‘Meen jij da’ en ‘Shotjes!’.

Harrie verleidde de vrouwen ná Ex on the Beach

Tijdens de vakantie zelf boekte Harrie geen succes bij de vrouwen. Wel was hij, vooral vanwege zijn humor, onbegrensd populair. En daar plukte hij ná de opnames alsnog de vruchten van. Hij heeft buiten het seizoen namelijk nog seks gehad met deelneemsters Stacy, Yasmine en Sabrina. Bovendien zoende hij met Renske, Yinyin, Djessy en Viktor. Laatstgenoemde betitelde Harrie niet voor niets als ‘de casanova van de villa’. “Maar dan wel ná Ex on the Beach!”

Voor Harrie is het nu hopen dat hij die succesreeks door kan trekken in Ex on the Beach Double Dutch All Stars. Het is immers zijn hobby om vrouwen te versieren, zo vertelde hij al. “Als ik een relatie heb ben ik een trouwe hond. Maar als ik geen relatie heb, ben ik een rouwe hond. Dan laat ik de natuur zijn werk doen. Sex is overal waar ik ben. Ik kom hier niet om te schaken.” Nu maar eens zien of Harrie zijn woorden in Ex on the Beach Double Dutch All Stars wél al tijdens de opnames waar kan gaan maken!