Love & Reality

Nicole Symoens gearriveerd in Ex on the Beach Double Dutch

Nicole Symoens is de nieuwe ex in Ex on the Beach Double Dutch. In aflevering nummer 7 komt zij uit het water als de ex van Dante, en zorgt ze gelijk voor een enorme plottwist in de serie.

Nicole Symoens in Ex on the Beach

Nicole Symoens is 21 jaar oud en doet qua uiterlijk wel een beetje denken aan Kim Kardashian. Ze heeft het heel gezellig gehad met Dante, totdat ze er achter kwam dat hij haar afzegde ‘omdat hij het te druk had’ en hij vervolgens met zijn ex naar een wellness-centrum ging.

Haar grootste kwaliteiten zijn, naar eigen zeggen, haar rondingen, lange haar en sprekende ogen. “Ik hou van vrijen op het strand. Daar ben ik ooit al voor gepakt geweest door de politie. Van Dante wil ik vooral antwoorden. Was hij echt, of was hij fake met mij?”

Nicole stuurt Alessio naar huis

Voor Dante was er sowieso al veel aan gelegen om dingen uit te praten met zijn ex, want Nicole kreeg een bijzondere EXtra power: ze moest of ex Dante, of Alessio naar huis sturen. Uiteindelijk koos ze, ondanks een date met Alessio, toch voor laatstgenoemde. De klik met de ‘Italian Stallion’ was niet sterk genoeg om hem in de villa te houden, in plaats van zijn ex.

En dat zorgde gelijk voor een confrontatie met Lynn, die logischerwijs niet blij was dat ‘haar’ Alessio naar huis werd gestuurd. En als Nicole dan ook nog eens probeert in te trekken in de kamer van Lynn, zegt de Brabantse: “Er zijn genoeg andere kamers waar je je klaar kan maken. Snap je niet dat ik gewoon even tijd voor mezelf nodig heb? En dat dat niet gaat in een kamer waar de persoon is die net mijn guy weggestuurd heeft. Dat kan toch niet?! Dat is toch raar?”

We weten in ieder geval nu al dat de nieuwe ex Nicole Symoens voor spektakel zal gaan zorgen in Ex on the Beach Double Dutch!