Love & Reality

Alessio Alcamisi een van de singles in Ex on the Beach Double Dutch

Alessio Alcamisi is één van de deelnemers aan Ex on the Beach Double Dutch seizoen 6. Vanaf 5 april zien we op MTV hoe de Italiaanse hunk de jacht inzet op de bloedmooie vrijgezelle dames, op de stranden van Thailand.

Alessio Alcamisi in Ex on the Beach Double Dutch

Alessio Alcamisi is 24 jaar geleden geboren op Sicilië, een adembenemend mooi eiland in de streek Campania in Italië. Hij verhuisde echter al vroeg naar België, waar hij aan de opleiding Business Support begon. Verder voetbalt Alessio op een alleraardigst niveau.

In 2016 haalde hij er zelfs nog de krant mee. Het Belang van Limburg schreef over zijn debuutwedstrijd namens de club Opglabbeek, waarin hij als invaller gelijk scoorde.

Alessio Alcamisi uit EOTB is geboren in Italië

Alessio reageerde toen verheugd: “Zo snel heb ik nog nooit gescoord. Ik zei nog tegen maatje Polito dat hij mij die bal niet moest geven, maar gelukkig was hij koppig. Hij deed het wél, een thuisverdediger ging onderuit zodat ik vrij kon uithalen.”

“Een patat en boem: 0-4. Match gespeeld. Ik heb het trouwens best naar mijn zin bij Opglabbeek. Ik ben terechtgekomen in één grote vriendenkring, waarin ik direct werd opgenomen. Nu nog keihard werken voor een basisstek”, aldus de Italiaanse spierbundel destijds.

Alessio is voetballer en vrouwenverslinder

Volgens zijn profielpagina bij Ex on the Beach moeten we Alessio ‘zeker in de gaten gaan houden’. Hij komt voor zowel liefde als lust.

De womanizer heeft een zwak voor donker hoor, lichte ogen en een fors achterwerk. Gaat hij die vinden in EOTB, of blijft Alessio Alcamisi met lege handen achter?