Love & Reality

Nattevingerwerk Temptation Island: ‘slecht nieuws’ Nico bij kampvuur, shocking onthulling Delphine

In aflevering 3 van Temptation Island: Love or Leave vond de eerste kampvuuravond plaats. Deze was voor de dames uit de koppels. In aflevering 4 wacht het hete bezoekje voor de mannen. Daarover, en over wat we nog meer verwachten in de komende episode, schrijven we in de rubriek Nattevingerwerk.

Aflevering 3

Maar eerst nog even kort resumé het kampvuur van de dames. Met name Donna hield het niet droog na het zien van de eerste beelden van haar Nico, die wel héél erg intiem werd met single Presley. “Kom maar dichterbij me”, “nu krijg ik het helemaal warm” en “ik doe wel die zender uit hoor, dan horen ze ons niet meer. Kunnen we vieze dingetjes zeggen..”, fluisterde Nico onder meer. Waarop Donna snotterde: “Hij zet mij te kakken tegenover mijn familie. Dan moet ‘ie niet denken dat hij voor mijn familie kan werken.. Ik word gewoon met de grond gelijk gemaakt! Ik kan niet meer. Ik wil gewoon naar huis!”

Boemerang

En de uitspraken van Nico komen nu als een boemerang terug in zijn gezicht. Zijn beelden bij het kampvuur bestaan namelijk uit conclusies die Donna trekt, waaronder: “Ik denk dat een leven zonder Nico beter is zonder mij.” Nico reageert in eerste instantie nog koeltjes, en noemt het ‘slecht nieuws voor hem’, maar al snel wordt de impact van het fragment duidelijk. Nico beseft dat hij zich beter zal moeten gaan gedragen. De vraag is alleen of hij dat ook met een paar sappies op nog kan. En of hij misschien niet nu al te laat is?

Het hartje van Nico gaat branden: zijn Donna heeft een diepere connectie met één van de mannelijke singles opgebouwd.

Delphine the spy

Een ander merkwaardig moment uit aflevering 4 is een ontboezeming van Delphine. Zij erkent namelijk in gesprek met de mannelijke singles dat ze wel eens een verborgen camera heeft opgehangen om Bert in de gaten te kunnen houden (!). We wisten al dat Delphine een trackingapp op de telefoon van haar lover had geïnstalleerd, maar dit gaat zó next level dat zelfs de mannelijke vrijgezellen beginnen te bibberen. Zij melden dan ook dat ‘dit echt wel te ver gaat’. De vrouwelijke singles proberen er op hun beurt een slaatje uit te slaan, en gebruiken het tegen Bert in de strijd om zijn liefde. ‘Niet jij bent het probleem, maar Delphine!’ Kortom: er staat weer een hoop te gebeuren in Temptation Island: Love or Leave, waar geen enkele relatie niet nu al onder druk is komen te staan..

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!