Love & Reality
Nico Donna Temptation Island 2021

Nico Gossye en Donna de Graef in Temptation Island: Love or Leave

Nico Gossye en Donna de Graef durven het aan om in Temptation Island: Love or Leave de ultieme relatietest aan te gaan. Eerder was Nico al te zien in Ex on the Beach, en Donna streed al eens om de titel Miss België in 2019, dus het kan zijn dat ze je bekend voorkomen.

Nico Gossye en Donna de Graef in Temptation Island: Love or Leave

De 26-jarige Nico Gossye deed in 2018 mee aan het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De in Antwerpen geboren hunk erkende destijds uitgebreid dat hij in het verleden zijn exen heeft bedrogen, dus zijn nieuwe vriendin Donna de Graef, ook 26 jaar, mag haar borst alvast natmaken.

Temptation-Nico deed mee aan Ex on the Beach

Nico zei toentertijd: “Vaak als ik dronken ben, dan heb ik nood aan een bootycall. Dan kijk ik wie er wakker is, wie het eerste antwoordt, is de gelukkige.” In Ex on the Beach dook Nico uiteindelijk vooral in bed met Elodie Laay, maar al snel na de opnames zette hij haar bij het grofvuil.

In de internetserie Meekijken met… keek Nico nog eens samen met zijn moeder terug op het avontuur in EOTB, maar mama werd daar niet vrolijk van. “Ik wil dit niet zien, ik ben helemaal in schok”, sputterde ze. Hopelijk geeft zoonlief in Temptation Island: Love or Leave betere beelden af.

Temptation-Donna streed om titel Miss België 2019

Gelukkig lijkt Nico vandaag de dag wel iets rustiger. Hij heeft dus zelfs een vaste vriendin: Donna de Graef. Met haar woont hij nu samen, en ze hebben al twee hondjes in het appartement genomen. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De liefde tussen Donna en Nico evolueerde snel: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in.

Donna is een beauty die in 2019 nog meedeed om de titel Miss België. Verder runt ze haar eigen zaak Gold by Donna én helpt ze af en toe in de viszaak van haar ouders. Dat laatste hielp destijds wel, verklaarde Donna al eens in Het Laatste Nieuws: “Mijn ouders en ikzelf hebben de klanten aangespoord om op mij te stemmen.”

Nico wil wantrouwen Donna wegnemen

“In het begin waren mijn ouders niet te enthousiast over mijn deelname, maar nu hebben ze de smaak te pakken. Ze zijn heel fier en ik krijg hun volle steun.” Hopelijk geldt dat laatste straks ook voor haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave, waarin Nico wil gaan bewijzen dat de jaloezie en het wantrouwen vanuit Donna niet nodig is. Wij zijn nu al razend benieuwd!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!