Love & Reality

Presley Berends in Temptation Island: Love or Leave single beauty

Presley Berends schittert in Temptation Island: Love or Leave als één van de in totaal twaalf vrijgezelle dames. Hoewel zij haar leven bijzonder goed op de rit heeft, ontbreekt er nog één ding: een leuke kerel aan haar zijde, waarmee zij de geneugten van het bestaan kan delen.

Presley Berends in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Presley single beauty

Presley Berends is 26 jaar oud. Ze studeerde detail- en groothandel op het Nova College en ging daarna door op Food Health & Innovation op het Closius College. Haar eerste ‘echte’ baan, na bijbaantjes bij onder meer een slagerij en de Albert Heijn, was als productontwikkelaar bij de Koninklijke Vezet B.V., dat in de voedselproductie zit. Sinds 2020 werkt Presley aldaar in een nieuwe rol, als administratief product manager.

Op zakelijk gebied gaat het dus prima met Presley Berends, maar middels haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave hoopt ze ook betreft haar privéleven te kunnen gaan scoren: en wel bij een leuke kerel. De beauty is goed in het snel opbouwen van een band en connectie met iemand, maar kan soms ook doorslaan en wordt vaak erg snel verliefd, zo lezen we op haar profielpagina. De website GewoonVoorHem schrijft bovendien over haar: “Dit is zeker één van onze favoriete verleidsters van Temptation Island.” Die kan Presley mooi in haar zak steken.

Klaar voor een serieuze relatie

De avontuurlijke en sportieve Presley is dus in ieder geval niet bang om met iemand de diepte in te gaan. Ze praat simpel over dingen als gevoelens en emoties, dus de deelnemende heren (Nico, Koen, Bert en Wouter) kunnen ook altijd bij haar terecht voor advies of een goed gesprek. Maar aan het einde van de rit hoopt Presley Berends op Temptation Island: Love or Leave natuurlijk ook de liefde voor zichzelf te hebben gevonden!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

Profielfoto van Presley Berends