Love & Reality
Lisanne en Luke Grenzeloos Verliefd Baby in het Buitenland

Lisanne en Luke zoeken in Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland de natuur op

Lisanne en Luke gaan in Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland een bijzonder avontuur aan. In Australië wil Lisanne namelijk haar kind zo dicht als mogelijk bij de natuur opvoeden. En aan de andere kant van de wereld is dat dus nog een extra uitdaging.

Zo gaat het nu met Lisanne en Luke

Australië

Lisanne is op reis in Australië en verdeelt haar tijd tussen het ontdekken van het land en het melken van koeien. Na een drukke dag besluit ze om in de avond naar de lokale pub te gaan. Daar leert ze Luke kennen, een Aboriginal. Ze gaan samenwonen en nu verwachten ze een zoontje.

Placenta in de vriezer

Het stel wil zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Dat betekent ook thuis bevallen, zonder ook maar enige vorm van medische hulp. De placenta wordt niet weggegooid, maar belandt in de vriezer, zodat Lisanne er later nog iets mee kan doen. Na de geboorte blijft de baby nog een maand naamloos, want het stel wil hem een Aboriginalnaam geven en de perfecte heeft zich nog niet aangediend.

Eigen moeder missen

Kersverse vader Luke moet al snel weer op pad om op te treden met zijn traditionele Aboriginaldansen en vuurceremonies. Lisanne is helemaal in haar element als moeder, maar begint wel steeds meer haar eigen moeder te missen. De wetenschap dat ze elkaar door de regels rondom de coronavaccinatie niet kunnen zien, valt haar zwaar.

Hoe is het nu met Lisanne en Luke uit Grenzeloos Verliefd?

Hoe gaat het nu met Lisanne en Luke uit Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland? Want er staat heel wat op het pad voor Lisanne. De aflevering van Grenzeloos Verliefd is op woensdag 30 november te zien op Net5, vanaf 21.30 uur. Direct na de aflevering brengen de makers van het programma altijd een update. Zodra deze beschikbaar is, zullen we hier uiteraard ook over berichten. Lees hier ook hoe het nu gaat met de stellen van de afgelopen weken. Eke en Manny in Ecuador, Moniek en Brian in de Verenigde Staten, Jessica en Paul in Kenia en Sarah en Vibin.

Volg onze Facebookgroep over Grenzeloos Verliefd om geen enkele update te missen!