Love & Reality
Moniek Brian Grenzeloos Verliefd Baby in het Buitenland

Moniek en oud-militair Brian in Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Moniek en Brian staan centraal in Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland. Na het heftige verhaal Eke en Manny van vorige week in Ecuador, reizen we nu naar de Verenigde Staten. Daar is Moniek in Tennessee neergestreken voor Brian, maar gaat niet alles zomaar over rozen.

➡ Zo gaat het nu met Moniek en Brian

Moniek als au pair naar de Verenigde Staten

Moniek ontmoet Brian als ze als au pair in de Verenigde Staten woont. Ze raken via een app aan de praat, maar Moniek is op zoek naar vriendschap en Brian wil juist graag zo snel mogelijk settelen. Toch gaan ze op date en dat leidt al snel tot een huwelijk. Ze verhuizen naar de staat Tennessee en kunnen hun geluk niet op als Moniek zwanger blijkt.

Brian speelt graag met geweren

Oud-militair Brian kan niet wachten om hun zoon te leren schieten en het wiegje wordt zorgvuldig naast de wapenkluis klaargezet. In het korte voorfilmpje wordt al duidelijk dat Brian maar wat graag met geweren speelt. Zo kan hij ook niet wachten om met zijn zoon te gaan schieten. Zolang is het natuurlijk nog lang niet, want er wacht Moniek en Brian nog heel wat hobbels op de weg. Die volgen al snel. Moniek heeft nog een paar weken zwangerschap te gaan, als ze bij een controle onverwachts nieuws krijgt. En als het stel net een beetje gewend is aan het leven met een baby staat hen nog een grote verrassing te wachten.

Hoe is het nu met Moniek en Brian uit Grenzeloos Verliefd?

De aflevering van Moniek en Brian in Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland met Merel Estrik als presentatrice is op woensdag 9 november te zien. De uitzending begint om Net5 om 21:30 uur. Hoe is het na Grenzeloos Verliefd met Moniek en Brian? Na iedere aflevering brengen de makers van Baby in het Buitenland een update, waarin het stel zal vertellen hoe het nu met ze gaat. Zodra deze is verschenen zullen we hier uiteraard melding van maken. De volledige reeks van Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland bestaat uit zes afleveringen, waardoor er de komende vier weken ook nog afleveringen zullen verschijnen.

Volg onze Facebookgroep over Grenzeloos Verliefd om geen enkele update te missen!