Love & Reality
Sarah Vibin Adayah Grenzeloos Verliefd

Zo gaat het nu met Sarah, Vibin en Adayah uit Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Hoe gaat het nu met Sarah en Vibin uit Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland na de aflevering op Net5. In India zijn ze de gelukkige ouders geworden van Adayah en zetten ondertussen een bedrijf op poten. Hoe dat verder gaat hebben de twee laten weten in een korte update.

Bakker krijgt upgrade

De makers van Grenzeloos Verliefd komen altijd met een update over het stel van deze week. Zo ook van Sarah en Vibin. “Het gaat supergoed met ons”, opent Sarah. De thuisbakkerij krijgt inmiddels een flinke upgrade want er wordt een nieuwe bakkerij gebouwd. Ondertussen gaat het met Adayah uitstekend. “Ze is al negen maanden. Ze eet goed, staat, kruipt, alles gaat prima.”

Hoe gaat het met Sarah en Vibin uit Grenzeloos Verliefd?

Toch hebben ze wel een aantal hobbels te nemen. “Het is vooral lastig om goede hulp te vinden. Er zijn hier geen dagverblijven, dus hebben we een oppas. Alleen die gaat over een paar weken weer weg en dus moeten we een nieuwe vinden. En dat is allemaal erg stressvol. We merken daarbij dan ook duidelijk dat onze families ver weg zijn en we daar niet op terug kunnen vallen. Maar we zijn samen een goed team en redden het.”

Volg onze Facebookgroep over Grenzeloos Verliefd om geen enkele update te missen!