Love & Reality
Eke Manny Grenzeloos Verliefd Baby in Buitenland

Eke en Manny in Ecuador voor Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland

Eke en Manny zijn in Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland het eerste stel dat gevolgd wordt. De aftrap van het tweede seizoen met Merel Westerik als presentatrice is een heftige. Want in Ecuador beleven Eke en Manny vlak voor de bevalling van Baby Amir een groot drama. Woensdagavond 2 november om 21.30 uur is de aflevering te zien op Net5.

➡ Zo gaat het nu met Eke en Manny

Eke vanuit Friesland naar Ecuador

De Friese Eke ontmoet haar geliefde Manny als ze in 2019 een Ecuadoraanse berg beklimt. De klik is er meteen en ook de liefde tussen hen is niet te stoppen. Twee jaar later verhuist Eke definitief naar Ecuador, zodat ze samen een leven op kunnen bouwen. Dat plan gaat vlotter dan verwacht, want Eke is al snel zwanger. Eke is niet in een gespreid bedje beland: het huis waar ze met de baby wil wonen, wordt nog gebouwd en ze raakt haar betaalde baan kwijt. Het is financieel sappelen voor hen. Gelukkig verloopt de zwangerschap goed, maar een gebeurtenis in de familie verandert alles.

Vader Kees overleden

In een interview met SA24 heeft Eke de Boer al haar verhaal gedaan. In het voorjaar kwamen haar ouders Annagryt en Kees naar Ecuador, waar ze actief mee hielpen aan de verbouwing. “Vader deed nog wel wat kleine kusjes en toen gebeurde het gewoon”, vertelt Eke. Haar vader stierf voor Amir werd geboren. De crematie vond vervolgens net na de geboorte plaats, waarbij ook de rest van de familie De Boer aanwezig was.

Hoe is het nu met Eke, Manny en Amir uit Grenzeloos Verliefd?

Hoe is het na Grenzeloos Verliefd met Eke, Manny en baby Amir? Na iedere aflevering van Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland wordt er een door de deelnemers een update gegeven, die wordt gedeeld door de makers van het programma. Zodra deze is verspreid brengen we hier uiteraard ook een bericht over. Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland gaat daarnaast volgende week weer verder, er zijn in totaal dit seizoen zes afleveringen.

Volg onze Facebookgroep over Grenzeloos Verliefd om geen enkele update te missen!