Love & Reality

Kelly van der Minne doet mee aan Love Island

Kelly van der Minne heeft in Love Island haar entree gemaakt. De knappe blondine betrad de RTL-serie in aflevering 30 en mocht gelijk op date met Denzel.

Kelly van der Minne in Love Island

Kelly van der Minne is 23 jaar en studeert psychologie in haar woonstad Eindhoven. De Brabantse blondine, die naast haar studie al drie jaar werkt als freelance hostess, model en entertainer, zegt dan ook ‘mannen al snel door te hebben’.

Ze noemt haar curves als grootste kwaliteit – ‘mannen houden daar wel van’ – en qua uiterlijk een ‘meisjes-meisje’. “Maar van binnen ben ik geen aansteller, maar juist een echte doorzetter”, belooft Kelly in haar intro in Love Island.

Kelly komt voor de ware liefde naar Love Island

“In een relatie mag een man best denken dat hij de broek aan heeft, maar niets is natuurlijk minder waar. Ik kom voor de liefde, want ik ben al weer een tijdje single en op zoek naar een leuke man.”

In haar vrije tijd ligt Kelly het liefst lekker aan het strand, of bestijgt ze met haar vrienden en vriendinnen de terrasjes. Het is nog niet bekend of ze specifiek voor één van de mannen naar Love Island is gekomen, maar qua uiterlijk heeft ze wel wat weg van mede-deelneemster Lotte van Leeuwen.

Voor wie komt Kelly naar Love Island?

Wellicht valt ze dan wel in de smaak bij Jarne? Of gaat ze voor collega-Brabo Matthy? De tijd zal het uitwijzen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Shine your brightest light 🦋🌟

Een bericht dat is gedeeld door @ kellyvanderminne op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

✨⭐️IBIZA⭐️✨ @bysharenarodriguez

Een bericht dat is gedeeld door @ kellyvanderminne op