Love & Reality
Matthy Love Island

Matthy van Empel dj uit Love Island

Matthy van Empel doet mee aan Love Island. In het dagelijks leven is hij werkzaam als DJ Jematthy, maar als hij thuiskomt zou hij graag een leuke vrouw aan zijn zijde hebben. Matthy weet dan ook precies wat hij zoekt, maar de grote vraag is of hij dat ook gaat vinden in Love Island.

Matthy van Empel in Love Island

Matthy van Empel zoekt in Love Island naar de ware liefde. Matthy is 26 jaar oud en woonachtig in Oisterwijk. Hij is veel aan het feesten, maar vindt sporten ook belangrijk. Nu hij alweer acht maanden vrijgezel is, vindt hij het wel weer tijd voor een nieuwe relatie. “Hiervoor heb ik een relatie gehad van 4,5 jaar. Nu ben ik op zoek naar de liefde in Love Island.”

Toch leek zijn deelname in het begin helemaal niet zo serieus. “Het begon als een grap en als het serieus wordt, denk je: Nu moet ik wel echt een keuze maken. Waarom ga ik het wel of niet doen? Ik heb verschillende redenen. Ik ben iemand die het leuk vindt om mensen te entertainen en ik kijk dit soort programma’s altijd. dan denk ik: Ik zou het op die manier doen.” Op welke manier dat precies is, krijgen we vanaf maandag 27 mei te zien in het eerste seizoen van Love Island Nederland.

Slecht in daten

Met zijn deelname aan Love Island hoeft Matthy niet zomaar op date te gaan. Iets wat hij sowieso al niet zo leuk vindt. “Ik heb twee dates gehad in mijn leven. Dat is voor mij een heel grote uitdaging. Maar de grootste uitdaging zal misschien zijn dat ik heel ongeduldig ben en me heel snel verveel. Dan ga ik gewoon weg. Dan ben je met een vrouw aan het appen. Maar als het te serieus wordt, kap ik het af. Omdat ik denk: daar heb ik het te druk voor. Dan zoek ik een uitweg om het niet te doen”, aldus Matthy.

Matthy zoekt ware liefde

In Love Island krijgt Matthy de kans om zijn ware liefde te vinden. Hij weet precies wat hij hoopt te vinden in de luxe villa. Zo hoopt hij op een dame die sociaal is en een lief karakter heeft. Toch zou hij het wel kunnen waarderen als zijn toekomstige vriendin af en toe wat tegengas kan geven. Qua uiterlijk heeft Matthy geen bijzonder type, al kan hij het wel waarderen als zijn vriendin net als hij sportief is.

Een arrogante dame hoeft in ieder geval niet bij Matthy aan te komen in de villa. “De grootste afknapper bij een vrouw is als ze zich heel erg belangrijk vindt en echt uit de hoogte doet. Zo ben ik zelf niet. Dat ben ik nooit geweest en het stoort me heel erg als iemand anders dat wel doet.” Of hij de juiste dame vindt, komen we vanaf maandag 27 mei te weten in het eerste seizoen van Love Island Neederland.