Love & Reality

Lakeisha de nieuwe ex in Ex on the Beach Double Dutch

Lakeisha is één van de exen die aan is gespoeld in Ex on the Beach Double Dutch. In aflevering 2 kwam de getinte beauty als ex van Levi Curiel op het strijdtoneel. En dat zorgde voor nogal wat ophef, met name richting Julie Vanmol.

Lakeisha in Ex on the Beach Double Dutch

Lakeisha is 21 jaar en heeft nog altijd een zwak voor haar ex Levi. “Hij is echt mijn type. Gespierd, lang: echt een leuke jongen”, laat ze er bij haar entree geen gras over groeien.

“Ik ben echt een flirt. Ik flirt meestal zonder dat ik het zelf door heb. Daardoor geef ik soms ook wel een slecht signaal.” Verder geeft Lakeisha aan dat ze niet per se op mannen valt. “Ik val meer op personen, en heb in het verleden ook wel dingen met vrouwen gehad en gedaan. Dus ik sta open voor mannen én vrouwen.”

Lakeisha uit EOTB valt op mannen én vrouwen

Misschien moet Lakeisha dan maar verder gaan kijken dan naar haar ex Levi, want hij zelf staat niet gelijk open voor haar. Levi is immers druk met tattooqueen Julie Vanmol, die ook al verduidelijkte dat ze niet zal wijken in de strijd om Levi.

Lakeisha en Julia vechten om Levi

Sterker nog, enkele uren na de binnenkomst van Lakeisha ontstond al een flink bekgevecht tussen zo ongeveer de hele groep. Gevolg: de nieuwe dame moest in haar eentje aan een andere tafel zitten, want ze mocht niet bij de rest aanschuiven.

Op Instagram schrijft Levi daar over: “Kom volgende keer rustig binnen en kan je aan tafel zitten. Je had de keuze om binnen te komen en ergens anders te slapen maar je wilt mij en Julie dwarsbomen. Nou, alsjeblieft!” De aanwezigheid van Lakeisha belooft nog een hoop drama en chaos in Ex on the Beach Double Dutch!