Jamecia Baker terug in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Jamecia Baker is teruggekeerd in Ex on the Beach Double Dutch. In aflevering zes van de All Stars-editie kwam ze uit het water gelopen als de aangespoelde ex van EOTB-ster Renan Hellemans.

Jamecia Baker in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Jamecia Baker was al te zien in seizoen drie van de MTV-realityserie. De 28-jarige Belgische schoonheid met Jamaicaanse roots woont in Gent, waar ze samen met haar zus een eigen beautysalon runt.

Verder houdt Jamecia vooral van mannen en feesten, zo liet ze in EOTB reeds duidelijk zien. Zo zat ze in seizoen drie onder meer achter Quentin Jarret, tevens deelnemer van het aanstaande Temptation Island VIPS, aan.

Jamecia is ex van Renan maar heeft gelijk seks met Elias

Na haar entree verduidelijkte Jamecia gelijk dat ze haar voormalige vlam Renan, die ze via collega-EOTB’er Elodie Laay leerde kennen, niet terug hoeft.

De Tablet of Terror stuurde het rondborstige feestbeest op date met Elias Giannoccaro, en dat pakte goed uit: de vonk sloeg over en binnen een uurtje of twee vonden de lippen van Jamecia en Elias elkaar al. Aan het eind van de avond hebben ze zelfs al sex, tijdens een verkapte badkamer-orgie.

Jamecia Baker uit EOTB ongeneeslijk ziek

In 2018 onthulde Jamecia nog aan TV Family dat ze ongeneeslijk ziek is: ze lijdt namelijk aan de ziekte MS. Herstel daarvan is niet mogelijk. “Ik wil dus absoluut het allerbeste maken van de tijd die ik nog heb. Het kan zijn dat mijn verdere aftakeling nog twintig jaar erg traag verloopt, maar ik kan net zo goed over twee jaar in een rolstoel zitten”, onthulde Jamecia openhartig.

“Ik heb nu al wel problemen. Zo ben ik volledig blind aan mijn linkeroog en heb ik veel last van mijn linkerbeen, dat af en toe verlamd lijkt te zijn. Ik kan nog goed lopen, maar ik moet me dan wel concentreren.” Hopelijk kan ze het tijdens haar verblijf in Ex on the Beach Double Dutch All Stars even opzij zetten en optimaal genieten.

Succes, Jamecia!