Love & Reality
Renan Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Renan Hellemans in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Renan Hellemans is deelnemer aan het vijfde seizoen van Ex on the Beach Double Dutch: All Stars. We kennen de casanova nog uit seizoen 4 van de MTV-serie. Toen kwam hij uit het water gelopen als de ex van de lieve blondine Viktor.

Renan Hellemans in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Renan maakte met zijn deelname aan het meest recente seizoen van de reality-serie nogal wat tongen los. Hij heroverde namelijk het hart van de kwetsbare publiekslieveling Viktor, zijn ex, maar liet haar net zo makkelijk weer in tranen achter toen andere vrouwen interesse in hem toonden. Een playboy pur sang, dus.

Verder is het geen geheim dat de spierbundel uit Antwerpen zichzelf behoorlijk hoog aanschrijft: zijn ego is onbegrensd. Niet geheel onlogisch, want na zijn deelname aan Ex on the Beach is de Belg uitgegroeid tot een veel geboekt model van DC Models uit Etten-Leur.

Renan Hellemans hoopt op Elodie Laay in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

In seizoen 4 verleidde Renan dus de ene na de andere dame, en in Ex on the Beach Double Dutch All Stars wil hij precies hetzelfde doen. “Ik dacht: ‘Waarom zou ik niet nog een keer meedoen? Het was de vorige keer gezellig. We gaan zien wat er nu gaat gebeuren. Seks in ieder geval wel, ja. Zal wel moeten.”

Stiekem hoopt Renan dat Elodie Laay, deelneemster van seizoen 3, zich nog bij de groep All Stars gaat voegen. “Niet op basis van uiterlijk, maar ik ben gewoon heel goed bevriend met haar.” Bovendien hebben Renan en Elodie een keer het bed gedeeld. Mocht de brunette acte de préséance gaan geven, belooft dat dus een hoop spektakel.

Als de gelegenheid zich voor doet…

Al heeft Renan verder nóg een stiekeme wens: hij hoopt op een grote orgie, zoals die in het verleden al eens plaatsvonden in Ex on the Beach. “Ik heb al wel eens een trio gehad met twee meiden, maar nog nooit een orgie. Dat wil ik wel eens meemaken. Als de gelegenheid zich voordoet: waarom niet?”