Love & Reality

Isidora haalt keihard uit naar EOTB’er: “Hij is dood voor mij”

In Ex on the Beach: Double Dutch zijn er enkele liefdessetjes ontstaan, maar natuurlijk bleef ruzie en drama de boventoon voeren. Wat te denken van de constante clashes tussen Isidora en haar ex Sander.

Leugens, leugens, leugens

Vandaag de dag is dat nog altijd niet opgelost, en dat gaat ook niet meer gebeuren, zo vertelt Isidora aan de Grazia. “Tijdens de eerste momenten in de villa heeft Sander aan mij verteld dat hij mij beter wilde leren kennen. Maar na de eerste nacht wilde hij mij helemaal niet meer beter leren kennen..”

Vervolgens stuurde de Tablet of Terror hun samen op date en werd alles uitgepraat. “Dit is niet helemaal uitgezonden. Maar geloof mij: als we niet hadden gepraat, dan was ik echt niet zo vrolijk geweest.” Er werd onder meer besproken dat een relatie er niet meer in zat. “Je weet natuurlijk niet hoe de toekomst zal verlopen, maar we hebben tijdens EOTB besproken dat we gewoon vrienden kunnen blijven.”

Toen Isidora in de laatste aflevering vroegtijdig werd weggestuurd, gaven zij en Sander elkaar nog enkele kusjes. “Ik heb na het programma een paar keer contact met hem gehad, want mijn gevoel voor hem was niet zomaar weg.” Liefde zit er desondanks nog steeds absoluut niet meer in.

Bom barst ná EOTB

“Helaas heeft hij in Nederland een paar dingen geflikt wat mij heel erg veel pijn heeft gedaan. De uitspraken die hij tijdens EOTB deed, meende hij echt niet. Hij heeft mij gewoon bewust pijn gedaan. Het is voor altijd klaar. Sander en ik zullen nooit meer contact hebben. Hij is echt hartstikke dood voor mij.” Sander zelf date inmiddels met Love Island-ster Kelly van der Minne.

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!