Love & Reality

EOTB-Hugo over ‘echt gekke’ ex Lesley: “Zij was mijn bankpas”

In het slot van Ex on the Beach: Double Dutch maakte plots nog even de jongste deelnemer aller tijden zijn entree: Hugo Ras, de 19-jarige ex van Lesley Versprille. De twee waren ‘friends with benefits’ samen, maar Lesley was er wel klaar mee toen duidelijk werd dat Hugo nooit de moeite wilde nemen om ook eens naar háár toe te komen.

Beastmode

In Hij zei/Zij zei vertelt Hugo dat Lesley weinig zelfrespect/schaamte kent, omdat ze ‘echt álles eruit gooit wat ze denkt’. Er zit dan ook niet meer dan vriendschap in. “Voor een relatie is zij ook té seksueel actief. Mijn vrouwtje moet niet zoveel bedpartners hebben. Zij is wel één van de gekste bedpartners die ik ooit heb gehad ook, ja”, lacht Hugo.

Lesley ergerde zich er op haar beurt aan dat Hugo niet met de scooter wilde komen. “Ik moest hem telkens ophalen met de auto, maar ik ben toch geen taxi-chauffeur? Ik vond dat wel irritant. Ik verdiende ook veel meer geld, hij was pizzabezorger of zo. Maar hij bood dan ook echt nooit aan van: ‘zal ik dit betalen?'” Hugo geeft dat ook gelijk toe: “Zij was mijn bankpas.”

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!