Love & Reality
Love Island presentatoren

Presentatoren Love Island

Love Island seizoen 1 wordt gepresenteerd door Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Aan hen de taak om het debuut van de populaire reality-televisieserie goed te begeleiden.

Holly Mae Brood presentatrice Love Island

Holly Mae Brood is de Nederlandse helft van het presenteer duo. Holly zag voor het eerst het levenslicht op 25 november 1994 in Amsterdam. Haar moeder Xandra Jansen (stilist van beroep) had op dat moment een relatie met de bekende wijlen zanger, schilder, acteur en auteur Herman Brood.

Hoewel Herman niet haar biologische vader is, draagt Holly wel zijn achternaam omdat Herman haar samen met moeder Xandra opvoedde. Met haar biologische vader had Holly nauwelijks contact, voor hij in 2009 stierf. Lola Pop Brood is wél een biologische dochter van Xandra en Herman: zij is dus een halfzus van Holly.

Holly Mae Brood niet biologische dochter Herman Brood

In 2011 namen zij samen afscheid van Herman, die zelfmoord pleegde door van het Hilton Hotel in Amsterdam af te springen. Holly was toen pas zes jaar jong. De dood van haar bekende ‘vader’ achtervolgde Holly erg lang, vertelde ze eens in een aflevering van Van der Vorst ziet Sterren.

Als ik die kinderen tegenkom, dan denk ik dat ik nog steeds heel hard wil slaan. Ik was gewoon een beetje anders, en op een gegeven moment begon dat een beetje gekke wendingen te nemen.” Holly weet nog wat de pestkoppen op school eens zeiden toen ze tijdens een gymles van een bankje af sprong: ‘Je lijkt je vader wel.’

Holly Mae Brood in GTST, It Takes 2 en Dance Dance Dance

Gelukkig ging het later wél de goede kant op met Holly Mae Brood. Ze werkte aan haar weg als professioneel danseres bij onder meer het Junior Songfestival en Kinderen voor Kinderen. Vooral bij Kinderen voor Kinderen trok ze de aandacht, wat resulteerde in een deelname aan de musical Ciske de Rat. Na een korte pauze van enkele jaren, waarin ze zich wat meer op haar studie wilde gaan richten, deed ze in 2014 mee aan Holland’s Next Top Model. Daarin eindigde ze als zevende.

Maar haar echte doorbraak op de televisie kwam in 2015, met een rol in de film SneekWeek. Er volgden rollen in de RTL-serie Goede Tijden, Slechte Tijden en in de film Heartbeat. Holly maakten de afgelopen jaren nog optredens in onder meer It Takes 2, Jongens tegen de Meisjes en Dance Dance Dance.

Soy Kroon vriend van Holly Mae Brood

Holly Mae Brood heeft sinds augustus 2016 een relatie met Soy Kroon, een acteur die vooral naam maakte in de rol van Diederik in de Vlaamse tv-serie Galaxy Park, en in de rol van Silm Selmhorst in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarin speelde Soy samen met zijn vriendin.

Het is echter niet de enige keer geweest dat zij samen op de buis te bewonderen waren: in 2016 namen ze namelijk als koppel deel aan Dance Dance Dance op RTL 4. Ze wonnen zelfs het programma, waardoor ze 100.000 euro mochten doneren aan het goede doel.

https://www.instagram.com/p/CEbqZZJFN58/

Viktor Verhulst presentator Love Island

Aan de zijde van Holly Mae Brood zal tijdens Love Island Viktor Verhulst staan. De in augustus 1994 in België geboren presentator is de zoon van Gert Verhulst: de grote man achter Studio 100, die bekend werd als Gert uit Samson & Gert. Verder is hij de zus van Marie Verhulst, een bekende Vlaamse actrice.

Voor zoon Viktor begon zijn carrière ook bij Studio 100, in eerste instantie vooral achter de schermen. Vanaf 2016 werd ook Verhulst Junior echter een steeds bekender gezicht, onder andere dankzij zijn relatie met K3-lid Marthe de Pillecyn. Die relatie liep in 2018 echter spaak.

Viktor Verhulst ex-vriend van K3 Marthe de Pillecyn

“Ik heb heel hard gehuild toen het gedaan was met Marthe”, blikte Viktor eens openhartig terug in het programma Bedgeheimen van James Cooke. “Ook samen. Er zijn ook momenten dat ik haar mis, zij zit in mijn hart en komt er nooit meer uit. Toch denk ik niet dat het nog goed komt.”

https://www.instagram.com/p/CDtopb6DtLL/

“Op dit moment ben ik niet toe aan iemand in mijn leven die naast mij staat. Daar worstel ik heel erg mee. Ik vind het niet leuk om alleen te zijn, maar heb ook angst om me te binden. Ik zie het niet zitten om me te binden aan iemand en er kinderen mee te maken om er dan tien jaar later mee in de problemen te komen.”

Hoe dan ook kreeg de carrière van Viktor dankzij zijn relatie met Marthe een flinke boost. Zo verscheen hij de afgelopen maanden al onder meer in de Vlaamse editie van Boxing Stars en in De Slimste Mens ter Wereld, een bekende televisiequiz op VIER. De goedlachse presentator wil nu door gaan pakken door samen met Holly Mae Brood een energiek, knap en fris duo te vormen in Love Island 2020.