Love & Reality

EOTB-Joyce en Lars geven uitsluitsel: zit een nieuwe relatie erin?

Lars kwam in aflevering 2 van Ex on the Beach: Double Dutch het strand op, als ex van Joyce. Eén aflevering later waren ze al weer vertrokken, want Joyce testte positief op corona en Lars werd geslachtofferd door een hels dilemma van Stevie.

‘Op EOTB zelf geen hereniging mogelijk, terug in België misschien wél’

Doodzonde, want dat er nog iets speelde tussen hen was wel duidelijk. In een nieuwe episode van Hij Zei, Zij Zei op de Youtube-pagina van MTV reageren Joyce en Lars op de vraag of een romantische hereniging er alsnog in zit? “Het kan. Je leeft hier in een bubbel dus je kan de draad hier niet oppakken. Dat gaat niet. Maar zeg nooit, nooit”, erkent Joyce. “Ja, hij is best leuk hè, hij is zo schattig. Zie hem staan!” Ik heb gezegd dat we hier in een bubbel zitten en niet in de realiteit en dat het hier niet kan.”

Joyce moet wel iets minder snel jaloers worden’

Lars sluit ook niets uit, maar heeft wel een belangrijke voorwaarde: Joyce moet iets minder snel jaloers worden. “Dat weet ik niet. Het is hier Ex on the Beach, het is heel raar, want ik was hier voor haar gekomen, maar ik was eergisteren met een dame aan het dansen en toen kregen we weer de poppen aan het dansen.. Zo is alles begonnen, zo is de hele ruzie tussen ons ontstaan. Ik weet het niet, dat valt te zien in België. We zijn heel chill met elkaar en komen ook uit dezelfde buur. We zitten ook een beetje hetzelfde in elkaar. We zijn allebei een beetje feestbeesten, dus we zien het wel.”

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!