Love & Reality
Pascal B&B Vol Liefde

Pascal (B&B Vol Liefde) onthult groot nieuws op Instagram

Pascal kennen we nog van zijn deelname aan B&B Vol Liefde. Hij laagde er niet in om de liefde te vinden bij ijskoningin Debbie. Verder dan een bromance met Melvin kwam het niet. Maar terug in Nederland is hij alsnog zijn hart verloren; inmiddels een maand of acht geleden, aan Milou Hesselink.

Happy New Home

En dat gaat goed. Sterker nog: ze gaan spoedig samenwonen! Getuige de hashtag #doeidriebergen gaan ze Driebergen verlaten, Milou taggt in haar Storypost Amersfoort. “Een nieuwe plek. Om eigen te maken. Een nieuwe plek. Om gewend te raken. Een nieuwe plek. Om kleur te geven. Maar vooral om samen. Het leven te leven”, schrijft Pascal filosofisch bij een kiekje met zijn lover.

Bekende gezichten

Het zou trouwens kunnen dat Milou je bekend voorkomt. Zij was namelijk te zien in seizoen 8 van The Voice of Holland, waarin ze het erg ver schopte. Haar vriend Pascal zei een tijdje terug nog over zijn deelname aan B&B Vol Liefde: “Ik kijk met trots terug op dit avontuur. Ik ben een ervaring rijker die neemt niemand mij meer af en heb twee vrienden leren kennen in Italië: Melvin en Chris. Ik heb daar een hoop meegemaakt, ben vooral mezelf geweest en zoals ik vele berichten heb gehad, was dat te zien.” Nu is het tijd voor de volgende stap: samenwonen met Milou.

Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pascal Stapel (@pascal.1992)