Love & Reality

Lars van Gijsel in Ex on the Beach: Double Dutch oude vlam van Joyce

Lars van Gijsel verscheen in aflevering 2 van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 uit de zee. Hij kwam als eerste mannelijke ex van het seizoen, en wel voor zijn oude vlam Joyce, van wie de glazenwasser naar eigen zeggen ‘nog een drankje tegoed heeft’.

Lars van Gijsel in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Lars is de ex van Joyce

Gelijk op het moment dat hij het water uitkomt, verduidelijkt de 22-jarige Lars van Gijsel zijn intenties in Ex on the Beach: Double Dutch. Hij ‘heeft nog een drankje van Joyce tegoed, en hoopt dat zij deze keer niét met het glas gaat gooien’. Nog maar eens een bewijs dat Joyce dé psycho queen van dit seizoen is.

Al heeft Lars ook al aardig wat op zijn kerfstok. Zo pikt hij naar eigen zeggen tijdens zijn werkzaamheden als glazenwasser regelmatig een dame op. Zo ging er ooit een dame bewust zonder kleding aan in de badkamer voor hem staan. Mede dankzij al zijn persoonlijke succesjes tijdens werktijd staat de teller van Lars nu al op 103, in EOTB hoopt hij dat aantal nog wat verder te kunnen laten oplopen.

Hereniging in de villa op komst?

Toch blijft zijn gedroomde tijdsinvulling wel het terugveroveren van het hart van Joyce. “Het is nog even zien hoe zij zich heeft gedragen in de villa. En anders ga ik gewoon mijn eigen gang.” Maar gelukkig voor Lars is Joyce ook blij met zijn komst, dus de hoop op een hereniging lijkt wederzijds. Al weet je het in Ex on the Beach maar nooit, er kan zomaar nog een andere ex van Jocye (of juist een ex van Lars) volgen uit de zee.

Lars uit EOTB is ook ex van Imke Roose

We weten in ieder geval al wel dat er één ex is die niet zit te wachten op deelname aan de show: Imke Roose. Imke, die je nog kent van haar spraakmakende deelname aan het vorige seizoen (waarin ze een kwartetje had met Lesley, Keanu en Dusty), is wel gevraagd door MTV, zo bevestigde ze zelf al eens aan onze website. Imke zei echter ‘nee’. Belangrijke redenen zijn het feit dat ze in een relatie zit momenteel, plus dat ze nog altijd hoopt haar ‘normale’ studie af te kunnen ronden en bekronen met een baantje. EOTB-deelnames helpen daar niet echt bij.

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)