Love & Reality
Joyce Ex on the Beach seizoen 8

Joyce Elodia Lopez in Ex on the Beach: Double Dutch de tattookoningin

Joyce Elodia Lopez schittert in Ex on the Beach: Double Dutch als één van de acht originals. Op haar Facebook-pagina zien we, naast enkele foto’s met haar dochtertje, ook de status ‘heeft een relatie’ staan, dus wie weet heeft de Antwerpse tattookoningin wel liefde gescoord in EOTB?

Joyce Elodia Lopez in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Joyce is tattookoningin

Joyce Elodia Lopez is geboren en getogen in Antwerpen, maar heeft – zoals haar naam al doet vermoeden – ook wortels elders. Op haar profielpagina bij MTV wordt ze omschreven als ‘een uitgesproken getatoeëerde schoonheid’, en daar is niets aan gelogen. Al op heel vroege leeftijd liet ze voor het eerst inkt in haar lichaam vereeuwigen. De 25-jarige wimperstyliste heeft er absoluut geen spijt van, maar zegt het wel jammer te vinden dat haar tattoos haar gelijk al een stempel opleveren.

Zachtaardige, sociale moeder van dochtertje

Volgens haar vrienden is deze knappe moeder van een dochtertje namelijk juist heel zachtaardig, lief, sociaal en ‘iemand die je er graag bij wil hebben en altijd paraat voor je staat’. De afgelopen jaren heeft Joyce altijd goed in de markt gelegen bij de heren, haar DM op Instagram stroomt regelmatig vol met geïnteresseerde mannen. Omdat dat nog geen liefde opleverde, besloot ze af te reizen naar Ex on the Beach: Double Dutch. Maar tegenwoordig staat op haar Facebook-pagina plots de status ‘heeft een relatie’, dus mogelijk is ze in de EOTB-villa wel de ware tegengekomen. Het gebeurt niet vaak, maar is niet uitgesloten (zie bijvoorbeeld Shani en Davey, vorig seizoen).

Dramamagneet

Naar eigen zeggen is Joyce Elodia Lopez ‘nooit uit op drama, maar overkomt het haar toch met enige regelmaat’. Ongetwijfeld zal dat in Ex on the Beach niet anders zijn, al helemaal als er vervelende exen aan gaan spoelen. Haar belangrijkste motivatie om zich op te geven was pure lust. De vraag is nu of ze haar behoeftes in kan gaan lossen, of dat er misschien wel een oude vlam uit het water gaat komen om haar te storen tijdens de jacht?

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)