Love & Reality

Eilish Flesch in Love Island de nieuwe krullenbol-bombshell

Eilisch Flesch is de nieuwe bombshell in Love Island seizoen 2. In aflevering 12 betrad de krullenbol de villa door gelijk de Italian Stallion Giuliano mee te nemen op date.

Eilish Flesch in Love Island

Eilisch Flesch is 22 jaar jong en is tandartsassistente en sociotherapeut in opleiding. Verder werkt ze nu als hostess en promotion model. Haar krullen zijn natuurlijk haar handelsmerk: “Ik noem ze ook wel mijn tijger-manen”, lacht ze. Bovendien leverden die krullen, in combinatie met haar complete look natuurlijk, haar al de prestigieuze titel Miss European Tourism Beauty The Netherlands op.

Als het op flirten aankomt is Eilish zeker niet verlegen. Met haar blik én haar dansmoves kan ze iedere man verleiden. Ze valt op grote jongens met donker haar, waarbij tatoeages een pluspunt zijn. De beauty komt natuurlijk naar Love Island voor een onvergetelijke tijd, én om met de allerleukste man naar huis te gaan.

Eilish gaat in Love Island voor Giuliano

Ze zegt altijd wat ze denkt en praat daarnaast graag over haar gevoel en emoties. Eilish houdt van een spelletje en zal al haar opties tegen elkaar uitspelen. Ze is er dan ook op gebrand om alles uit haar Love Island-avontuur te halen.

En als ze daarmee iemand tegen het zere been hikt, moet dat maar. Bij haar entree koos Eilish Flesch dan ook om haar hart te volgen, en Giuliano mee te nemen op date. Ook al is de Italian Stallion juist net aan het binden met een andere nieuwe kracht in de villa, de Amsterdamse Feline. Dat belooft nog spektakel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@eilishflesch) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@eilishflesch) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@eilishflesch) op