Love & Reality
Alwin Anita Married at First Sight Match or Mistake

Dit zijn Alwin en Anita uit MAFS: Match or Mistake

Alwin en Anita leren elkaar kennen in Married at First Sight: Match or Mistake. Ze hebben elkaar nog nooit gezien, maar de wetenschap heeft ze nu aan elkaar verbonden. Alwin is dertig jaar oud en werkzaam als accountmanager, terwijl Anita 29 jaar is en werkt als medisch toerismebegeleider.

Alwin in MAFS: Match or Mistake

Alwin wordt door de experts gezien als een knappe vent. Hij heeft wel wat bagage bij zich, maar zit nu in een levensfase dat hij zich langzaam wil settelen. Hij heeft zijn leven tenslotte aardig op orde, maar mist er wel nog iets in. “Ik zoek echt een maatje voor het leven. Ook om mooie reizen mee te maken, op avontuur te gaan en samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik ben nu echt klaar voor een volgende stap.” Misschien kan hij die volgende stap wel zetten met Anita.

Anita trouwt met Alwin

Anita heeft in het verleden meerdere relaties gehad, maar de perfecte match zat er niet bij. Sterker nog, ze heeft zelfs slechte gevoelens overgehouden aan één relatie. “Ik werd ook wel vernederd waardoor ik mezelf ook klein heb gehouden. Dat is ook de reden dat ik echt een muurtje om me heen heb gebouwd.” Ze kijkt uit naar een nieuwe relatie. “Ik voel aan mezelf dat ik toe ben aan een relatie. Dat ik echt een man wil. Gewoon samen een team zijn. Dat mis ik heel erg.”

Lees ook: Zijn Alwin en Anita uit MAFS: Match or Mistake nog samen?

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!