Love & Reality
Feyyaz Deveny Married at First Sight Match or Mistake

Dit zijn Deveny en Feyyaz uit MAFS: Match or Mistake

Deveny en Feyyaz doen mee aan Married at First Sight: Match or Mistake. Ze zijn het tweede koppel die elkaar het ‘ja-woord’ geeft. Of de twee zullen slagen, moeten in de komende weken blijken. Voor nu lijkt er nog geen vuiltje aan de lucht tussen Deveny en Feyyaz.

Deveny uit MAFS: Match or Mistake

De 27-jarige Deveny waagt in MAFS: Match or Mistake een sprong in het diepe. De senior analist heeft nog nooit een relatie gehad, maar kiest ervoor om nu blind te trouwen met iemand die ze nog nooit heeft gezien. Deveny wordt omschreven als een hele slimme vrouw met een dominant karakter. Ze heeft dan ook een man nodig die stevig in zijn schoenen staat. “Wat ik verwacht, wil ik ook graag dat er gebeurt. Dat is ook iets wat ik verwacht van een partner.”

Feyyaz uit Married at First Sight is al vader

Misschien kan Feyyaz haar dat wel bieden. Feyyaz is 33 jaar oud, werkzaam als sportleider in de sportschool en is op zoek naar een eerlijk iemand om een relatie mee aan te gaan. Daarnaast zal zijn toekomstige partner het moeten accepteren dat hij al een zoontje heeft. “Over het algemeen vinden vrouwen dat ik een zoontje heb geen probleem. Er is een enkeling die zit daar niet op te wachten. Dan is dat voor mij ook meteen een no go”, aldus Feyyaz.

Lees ook: Zijn Feyyaz en Deveny uit MAFS: Match or Mistake nog samen?

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!