Love & Reality

Dit is de knappe vriend van Ex on the Beach-Elodie

Elodie Laay maakt in Ex on the Beach Double Dutch All Stars nogal wat tongen los. Zo plaste ze in de meest recente aflevering van de serie, nummer negen, in de koffer van Lisa (al dacht ze dat het de koffer van Jamecia was).

Harrie was woedend om verzwijgen relatie Elodie met Jesse

Verder duikt de diva vrijwel iedere avond in bed bij playboy Harrie Snijders, voor wie ze serieuze gevoelens leek te krijgen. Echter, niet bleek minder waar. Tegenwoordig heeft Elodie namelijk een vriendje thuis op de bank in Nederland.

Daarover repte Harrie al in Telegraaf TV, toen hij uitlegde waarom hij plots seks had met Jamecia en Elodie daarmee woedend maakte. “Dat deed ik om twee redenen. 1: omdat Elodie mij voor schut probeerde te zetten, en 2: ze had nog iemand in Nederland zitten, waar ik niets vanaf wist. Ik heb er ook geen spijt van.”

Later wakkerde Elodie zelf de geruchten verder aan met een post in haar Instagram Stories. We zagen haar in bed liggen met een mannelijke arm om haar heen geslagen, en ze schreef er bij: ‘Ziek zijn met jou maakt het toch minder erg’, gevolgd door een hartje.

Dit is de vriend van EOTB-Elodie

Die jongen blijkt na enig onderzoek de knappe Jesse van ’t Westeinde te zijn. Jesse komt uit Amersfoort en werkt sinds kort als manager bij Coöperatie SportImpuls. Bovendien is Jesse directeur bij Sportkanjers en in te huren als fitness- en tenniscoach bij Sportplan.

Gezien al die sportiviteit mag het geen verrassing zijn dat de kersverse vriend van Elodie behoorlijk gespierd is. Verder heeft hij zijn lichaam net als vriendin Elodie behoorlijk voorzien van grote tatoeages. En natuurlijk houdt hij ook wel van een feestje. Een lief setje!