Love & Reality

Harrie hekelt EOTB-Elodie: ‘Ze had iemand in Nederland zitten’

Harrie Snijders hing zelf al behoorlijk de hengst uit in Ex on the Beach Double Dutch All Stars, maar toen ‘zijn’ Elodie Laay in aflevering zeven opbiechtte dat ze in een ver verleden met nieuweling Andrea had gekust, werd de Brabantse womanizer woest.

Harrie niet blij met Elodie in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Een beetje oneerlijk, zo kaart verslaggeefster Ingrid Jansen van Telegraaf TV ook aan in de studio. “Ik werd niet boos op het feit dat ze heeft gekust met iemand anders, dat is verleden tijd. Het is de manier waarop je het zegt, wanneer en in welke situatie.”

“Je komt naar mij toe met de cameraploeg en drie andere jongens, en dan kom je mij vertellen dat je met een andere jongen hebt gekust. Roep mij dan apart. Dan zeg ik: ‘Schat, het maakt mij niet uit’. Dan zou ik waarschijnlijk ook geen wraak hebben genomen”, vertelt hij.

Harrie: ‘Elodie had iemand in Nederland zitten, waar ik niets vanaf wist’

Want wraak nemen deed Harrie door eerst te zoenen, en daarna zelfs seks te hebben met mede EOTB’er Jamecia Baker. “Dat deed ik om twee redenen. 1: omdat Elodie mij voor schut probeerde te zetten, en 2: ze had nog iemand in Nederland zitten, waar ik niets vanaf wist. Ik heb er ook geen spijt van.” Toch belandde Harrie snel daarna al weer terug in bed bij Elodie. “Tja. Ik vond de seks niet verkeerd!”

De jongen die ‘Elodie al in Nederland had zitten’ verscheen gisteren al plots in de Instagram Story van Elodie. Ze lijkt dus inderdaad verliefd te zijn!