Love & Reality
Elodie Laay Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Elodie Laay terug in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Elodie Laay heeft in aflevering vier van Ex on the Beach Double Dutch All Stars haar entree gemaakt. De grofgebekte brunette kwam de zee uitgelopen als ex van Renan Hellemans, al maakte ze gelijk duidelijk dat ze absoluut niet voor hém komt.

Elodie Laay in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Elodie Laay was één van de meest spraakmakende deelnemers van EOTB DD seizoen drie. Elodie is geboren in Delft, groeide op in Den Haag en studeerde dan ook op de Hogeschool van de Hofstad. De 24-jarige Haagse behaalde er een Hbo-diploma Voeding & Diëtiek.

Op haar weblog Just Elodie schrijft ze veel over die onderwerpen. Dat doet ze tegenwoordig vanuit Indonesië, want de halve Française woont op het prachtige eiland Bali.

Elodie veelbesproken deelneemster EOTB seizoen drie

Elodie omschrijft zichzelf als ‘energiek, creatief, ambitieus en kritisch. Iemand die risico’s niet uit de weggaat wanneer ze een doel voor ogen heeft’. Verder liet ze in de realityserie van MTV al zien dat ze ontzettend hard, fel en direct kan zijn: ze neemt allesbehalve een blad voor de mond.

Ook heeft ze aan zelfvertrouwen geen gebrek: “Mijn geheime wapen: Mijn billen, mijn ogen, ik ben gewoon leuk, hallo, ik ben fucking leuk!”

Elodie gelijk op de vuist met Yasmine Pierards

Duidelijk is dat lang niet iedereen gelijk fan was van de pittige tante. In het voorstukje van aflevering vijf zien we haar bijvoorbeeld al flink op de vuist gaan met vechtersbazin Yasmin Pierards. Ook van de jongens kreeg ze meteen veel aandacht, maar bij hen was de intentie zoals bekend niét vechten.

Op haar eerste avond wist Elodie, die naast Renan ook Roy van den Branden en Lisa Sace al kende, zich nog uitstekend te gedragen. De vraag is hoelang ze dat nog vol gaat houden!