Love & Reality

Dion Le Noble in Ex on the Beach: Double Dutch nieuwe ex met vliegende start

Dion le Noble heeft in Ex on the Beach: Double Dutch aflevering 6 zijn entree gemaakt. Hij kwam de zee uit als de ex van Stash Ophuijsen en wil flink de bloemetjes buiten gaan zetten in de villa.

Dion Le Noble in Ex on the Beach: Double Dutch

Dion Le Noble is 26 jaar en komt uit Rotterdam. Hij houdt van kickboksen, en natuurlijk van dames versieren. “Maar relaties gaan bij mij nooit goed. Hoe dat komt weet ik niet, want ik vind mezelf wel de ideale schoonzoon, eigenlijk”, vertelt hij.

EOTB-Dion de ex van Stash

Zijn bijnaam in de vriendengroep luidt ‘de vinker’, omdat hij naar eigen zeggen dus heel veel voor elkaar krijgt bij de vrouwen. Zijn belangrijkste wapen daarbij is zijn ‘monster’. Dion claimt dat hij er zelfs wel eens voor heeft gezorgd dat een dame na afloop ‘niet meer kon fietsen’.

Lesley kent Dion ook al

Dion is zelfs zó trots op zijn geslachtsdeel, dat-ie ‘m aan mede-EOTB’er Lesley Versprille regelmatig heeft laten zien op Snapchat. En dat maakte haar natuurlijk wel geïnteresseerd. Het duurde dan ook amper twee dagen voor Lesley en Dion een nachtje samen doorbrachten, en wel in de splinternieuwe Love Mansion.

Al bracht Dion zijn eerste nacht in de Love Mansion nog door met ex Stash, die nog altijd erg te spreken was over hem. Maar dat was na het avontuurtje van DIon met Lesley een dag later dus wel weer voorbij. Duidelijk is dat deze casanova in Ex on the Beach: Double Dutch nog voor veel opschudding zal gaan zorgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @dionlenoble

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @dionlenoble