Love & Reality

Stash Ophuijsen de ex in Ex on the Beach: Double Dutch

Stash Ophuijsen heeft in aflevering 5 van Ex on the Beach: Double Dutch haar entree gemaakt. Ze is een oude vlam van Davey, die zelf amper ingeburgerd was in de villa, en maakte gelijk een vliegende start met Danny.

Stash Ophuijsen in Ex on the Beach: Double Dutch

Stash Ophuijse is 21 jaar jong en kent Davey via de sociale media. Na een tijdje contact te hebben gehad via Facebook spraken ze met elkaar af, en werden de bloemetjes gelijk flink buiten gezet. “Davey is matig geschapen, maar weet wel alle hoeken te raken”, vertelt ze. Haarzelf geeft ze in de slaapkamer een 8, want ze heeft nog nooit klachten gehad. En haar gekste avontuurtje was.. in de bioscoop.

Getuige haar LinkedIn-pagina heeft Stash momenteel geen werk; ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging, na vijf jaar in de horecabranche (onder meer bij de Kruitvat) te hebben gewerkt, en één jaar in de klantenservice (Teleperformance). Wie weet wacht nu wel een toekomst als realityster of influencer.

Stash in EOTB de ex van Davey

In Ex on the Beach kwam Stash in eerste instantie voor Davey, maar nadat hij duidelijk maakte dat er niets meer in zat tussen hen schakelde ze razendsnel door naar Danny. Ze hadden samen een leuke date op de kartbaan en brachten gelijk de nacht met elkaar door. “Dat hij een beenprothese heeft is voor mij ook geen afknapper. Als-ie maar een goed kinderarmpje heeft”, lacht ze.

Danny slaat toe bij Stash

Na de date betraden Stash en Danny gelijk als verkapt liefdesduo de villa. “Dit is dus mijn vriendin”, lacht Danny. Stash lijkt hem in ieder geval ook wel te zien zitten. Ze kwam voor liefde, bij voorkeur bij haar ex Davey, maar wie weet is Danny wel een uitstekend Plan B voor haar. Hoe dan ook: veel plezier in Ex on the Beach, Stash!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)