Love & Reality

Davey Schniermanni in Ex on the Beach: Double Dutch nieuwe ex met bizar verhaal

Davey Schniermanni is in Ex on the Beach: Double Dutch aangespoeld als de ex van Jørney. En hij is een oude vlam met een opmerkelijke historie. Verder zou Davey volgens de geruchten nu samen zijn met Shani.

Davey Schniermanni in Ex on the Beach: Double Dutch

Davey Schniermanni is 26 jaar en heeft vier jaar lang een relatie gehad met Jørney. Helaas liep de relatie uiteindelijk spaak doordat Davey vreemdging. Hij erkent op het strand dan ook gelijk dat hij nogal moeite heeft om het bij één dame te houden.

Eerder schreven we al uitgebreid over hem in de rubriek Nattevingerwerk. Davey bleek namelijk nog een ex genaamd Destiny te hebben, en met haar heeft hij zelfs al een kindje thuis rondlopen. En dat zorgde voor nogal wat ophef.

‘EOTB-Davey heeft al een kindje’

Destiny heeft wanhopig geprobeerd om Davey niet mee te laten doen aan EOTB, aangezien zij dus al een koter thuis hebben zitten, maar naar verluidt negeerde Davey de moeder van zijn kleine keihard, en had hij geen boodschap aan haar wens.

Davey uit Ex on the Beach nu samen met Shani?

Maar daar houdt het niet bij op, want ondertussen klinken er ook al geluiden dat Davey na EOTB een relatie is aangegaan met.. Shani! En Shani wordt op haar beurt weer keihard bedrogen, zo claimt Destiny (de ex van Davey/moeder van hun kind, dus) nu. “Ja, Shani is zijn nieuwe vriendin. Hij heeft dat zelfs al getatoeëerd staan. Maar twee dagen geleden zei hij nog tegen mij dat we weer bij elkaar moesten komen. Hij neemt Shani zwaar in de maling.”

“Hij gaat alleen met haar om om in haar Mercedes te kunnen rijden en omdat ze een eigen tattooshop heeft. Maar als mijn kind er is gaat ze weg. Hij maakt haar bij mij helemaal zwart, dat ze ‘dik en goedkoop is’, maar vervolgens kruipt-ie er zo weer bovenop. Dat deed Davey ook allemaal bij mij.” Screenshots waarop Destiny dit allemaal vertelt, zijn te zien op het Instagram-account van Teom EOTB/Juice Channel.

Drama en sensatie

Dat exen veel ophef veroorzaken nadat ze eenmaal de villa binnen zijn gekomen, zijn we wel gewend. Maar deze Davey presteert het dus om al vóór de uitzendingen een storm aan geruchten en boze berichten te laten ontstaan. Met Jorney is het, zo geven ze beiden aan, inmiddels ‘alleen nog ‘houden van’, en geen verliefdheid meer’. Maar dat Davey voor drama gaat zorgen lijkt wel vast te staan!

Destiny met de kleine.
Davey met de kleine.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)