Love & Reality

Bom ontploft in Ex on the Beach: aflevering 2, knetterende ruzie en véél schuddende lakens

Ex on the Beach: Double Dutch heeft nooit veel tijd nodig om op gang te komen, zoveel is ook dit seizoen weer duidelijk gemaakt. Al in aflevering 2 barstte de bom, en dat had alles te maken met de entree van Keanu’s ex Imke.

Spoiler alert

Haar binnenkomst werd namelijk begeleid door een scheldkanonnade van Shani. Waarom precies is eigenlijk nooit duidelijk geworden, maar veel kijkers vermoeden dat de blondine simpelweg ‘de nieuwe Yasmine’ wil gaan worden. Zij begroette ooit Rowan in EOTB door haar zelfs fysiek te belagen, Shani ging nu ook bijna die kant op. Ze stelde ‘dat ze terug de zee in moet als een walvis’, en ‘binnenkomt alsof ze over een rode loper heen kwam stappen’. Lees: Imke stelde zich netjes voor en begroette iedereen. Onacceptabel, natuurlijk.

Nieuwe ex: Robin

Verder kwam er ook al een tweede ex de show in, in de vorm van Robin (24). Hij is de ex van Lesley en staat in principe open voor een nieuw avontuurtje met ‘de vrouwelijke Harrie’, maar verduidelijkte ook gelijk dat hij ‘eigenlijk meer zin heeft in wat er náást haar lag’ op het strand, doelend op Gloria. De date van Robin en Gloria was dan ook erg gezellig: quad rijden.

Bloemetjes en bijtjes

Nog gezelliger was het tussen de lakens bij Dusty en Imke. Eerstgenoemde was blijkbaar alsnog niet voldaan, want amper een uur later dook hij de badkamer in met Lesley. Op het moment dat Dusty zijn ding wilde doen trok Jorney echter de badkamerdeur open, en ruïneerde ze het momentje van Dusty en Lesley. Gelukkig voor Dusty kon hij daarna, na een kort ruzietje, gewoon weer rustig aankloppen bij Imke. Zoals het EOTB betaamd, dus. Een hoop geruzie en gevozel!

EOTB Facebookgroep

Wil jij nou niets missen van al het nieuws rondom Ex on the Beach: Double Dutch? Word dan hier lid van onze EOTB Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)