Love & Reality

De 4 heftigste uitspraken van Ex on the Beach: aflevering 2

Gisteren werd de tweede aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 uitgezonden op MTV. Er gebeurde wederom een hoop, en er werden nogal wat opmerkelijke uitspraken gedaan. LoveReality maakte een overzicht met de vier vreemdste/heftigste/meest krankzinnige.

‘Ik vind pijpen geen alledaagse kost. Het is iets speciaals, voor als iemand bijvoorbeeld zijn diploma heeft gehaald.’

In Ex on the Beach worden er soms ook uiterst serieuze discussies gevoerd, zoals onder meer door Jorney en Lesley. Want: ‘Hoort pijpen bij de alledaagse kost?’ Lesley vindt van wel. Jorney vindt van niet. Alleen bij bijzondere aangelegenheden. Nu maar hopen dat één van de heren een diplomaatje gaat halen..

‘Ik weet dat je met me wil afspreken, maar ik heb meer zin in wat er naast je ligt’

De tweede ex die de zee uit kwam lopen dit seizoen is Robin, de oude vlam van Lesley. En hij kwam gelijk met een heldere boodschap het strand op. Er is naar eigen zeggen nog wel ‘unfinished business’ met Lesley, maar zijn pijlen richt-ie voorlopig meer op Jorney en Gloria.

‘Ga terug de zee in als een walvis’

En nog even terugkomend op de allereerste ex, Imke. Die had nogal een roerige binnenkomer. Vooral Shani zat duidelijk niet op haar te wachten, en ‘ergerde zich aan dat ze aan kwam lopen alsof ze over een rode loper stapte’. Voor de duidelijkheid: Imke kwam op een beschaafde manier binnen. Dat is natuurlijk not done in huize EOTB.

‘Was de s*ks met Dusty beter? Dat snap ik wel, ik vond Keanu ook niet zo goed’

En tot slot een hoogtepunt uit het gesprek in het hormonenbadje, vlak na een wippertje van Imke met Dusty. Zij krijgt dan ook de vraag met wie het vrijen beter was: met Dusty, of met Keanu? Ze kiest voor eerstgenoemde. En alsof dat nog niet pijnlijk genoeg was voor Keanu, doet Lesley er een schepje bovenop: “Dat snap ik wel, ik vond Keanu ook niet zo goed.” Die kan je toch maar mooi in je zak steken, Keanu.