Love & Reality

Robin de ex van Lesley in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7

Robin heeft in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7 in aflevering 2 zijn entree gemaakt. Hij kwam als ex van Lesley Versprille uit het water, maar ging na zijn entree eerst op date met Gloria en komt dan ook vooral voor de lust naar EOTB.

Robin in Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 7

Robin is 24 jaar. Hij leerde Lesley kennen via Tinder en ze hebben ook wel eens afgesproken. Toen zijn er ‘vieze dingen gebeurd’, vertelt Robin zelf. Toch is er nog wel unfinished business. “Als ze al iemand leuk vindt in de villa, interesseert me dat geen reet: ik ga er gewoon voor. Als ik iets wil, krijg ik het ook.”

Robin komt dan ook puur voor de lust, wil volop gaan genieten en héél veel vrijen; dat is zijn belangrijkste doel. “Ik zou Lesley ook nog steeds wel doen. Het is een mooi wijfie, ze ziet er goed uit.”

Robin de ex van Lesley in Ex on the Beach: Double Dutch

Lesley zegt zelf dat ze altijd best openstond voor iets serieus, maar destijds hield Robin nog de boot af en maakte hij er geen serieus werk van. Wie weet gaat dat in Ex on the Beach: Double Dutch alsnog wel gebeuren.

Na zijn entree ging Robin echter eerst op date met Gloria; dat verliep duidelijk erg gezellig, dus er is concurrentie voor Lesley, ‘de vrouwelijke Harrie’ van dit seizoen. Dat Robin nog nooit iets heeft gedaan met een getinte vrouw triggert hem alleen maar extra: voor alles moet eens de eerste keer zijn, zo vindt hij zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)