Love & Reality

Andrea Serri in Ex on the Beach Double Dutch All Stars na Temptation Island-verleider

Andrea Serri heeft zijn entree gemaakt in Ex on the Beach Double Dutch All Stars. De Italiaan kwam als ex van Jamecia Baker uit het water, maar is al voor meer EOTB-sterren een bekende. Hij is namelijk ook verleider geweest in Temptation Island. En daar had hij op bijzondere wijze succes!

Andrea Serri in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Andrea Serri is 24 jaar, is geboren op Sicilië en woont tegenwoordig in het Belgische Maasmechelen, waar hij als autotester werkt. Op het moment dat hij het strand van Ex on the Beach betrad, zat naast Jamecia ook Elodie Laay in een stoel op het zand. Met haar heeft Andrea in de zomer van 2018 nog gezoend, in een discotheek.

Ex on the Beach-Andrea was verleider in Temptation Island 2018

Verder kent Andrea ook Yasmine Pierards en Joshua Feytons als: hij was namelijk net als hen verleider in Temptation Island 2018. Waar Joshua destijds toe wist te slaan bij de Belgische Megan (ex-vriendin van Kevin), bleef Andrea in Temptation onsuccesvol.

Andrea had tijdens Temptation Island 2018 seks met mede-verleider Billy

Althans, zo leek het. Ondertussen had hij namelijk wel degelijk seks gehad, maar dan met een collega-verleider: de blonde Billy Verhoeven, die toen achttien lentes jong was. Ze bevestigde destijds al: “We zaten twee à drie weken op een eiland met heel lelijke jongens en dan kom je bij elkaar en slaat de verleiding toe … dat is gewoon moeilijk! We hebben het leuk gehad samen.”

De vraag is nu of Andrea Serri ook in Ex on the Beach Double Dutch All Stars zijn kunsten tussen de lakens kan gaan vertonen!