Love & Reality

MAFS: Carlo legt uit waarom kijkers ‘het wijnincident’ van Martijn en Nicole niet te zien kregen

Martijn en Nicole hebben heel wat af geruzied tijdens Married at First Sight. Het ging van kwaad (aan de handrem trekken op de snelweg) tot erger (wijn in het gezicht van Martijn gegooid). Maar waarom hebben we dat laatste moment als kijker eigenlijk nooit te zien gekregen?

Niet gefilmd

“Het wijnincident stond niet op camera”, legt Carlo Boszhard uit in RTL Boulevard. “Ik heb gehoord dat de productie op gegeven moment te horen kreeg dat er ‘iets mis was gegaan’, en dat ze daarna er naartoe zijn gegaan. Er is nu kritiek, van ‘waarom hebben jullie dat niet gefilmd? Waarom zaten jullie niet bij hen in de auto bij het handremincident?’ Nou, het is geen Big Brother.”

‘Mensen wachten tot de camera’s wegzijn’

“Dat vind ik eigenlijk ook wel fijn. We laten de koppels af en toe met rust. Ik begrijp best dat de mensen alles willen zien, maar we willen ook lucht geven aan de mensen.” Ook vermoedt Carlo dat de deelnemers soms bewust wachten tot de camera weg is, omdat ze bepaalde dingen niet op beeld willen doen. Als de camera 24/7 op Nicole en Martijn had gestaan, had het wijnincident misschien wel helemaal niet plaatsgevonden. “Mensen wachten soms ook het moment af.” Helder!

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!