Love & Reality

Alessandro de nieuwe Italian Stallion in Ex on the Beach: Double Dutch

Alessandro is de nieuwe ex in Ex on the Beach: Double Dutch. Een week nadat Alessio werd uitgezwaaid komt er daarmee een nieuwe ‘Italian Stallion’ in de villa. Hij is de ex van Julie Vanmol.

Alessandro in Ex on the Beach: Double Dutch

Alessandro wordt door Julie met open armen begroet. Hij is haar ‘goede ex, geen slechte’, zo zegt de Vlaamse beauty op het strand. Alessio heeft een 100% Italiaanse moeder, en dat heeft ook zo zijn invloed op zijn eigen persoonlijkheid. “Ik heb het Italiaanse temperament en ben ‘vurig’. Als iets van mij is, wil ik ook dat dat zo blijft.”

Alessandro ex van Julie in EOTB

Vrouwen vallen vaak voor zijn mooie ogen, vertelt Alessandro. Zelf heeft hij een zwak voor bruin haar, grote borsten en volle billen. “Als Julie nog een move zou maken, zeg ik daar geen nee tegen.”

Nicole opent jacht op Alessandro

En dat zit er wel aan te komen, want Julie is net klaar met Levi. “Alessandro komt net op het goede moment”, jubelt ze. Maar ook Nicole ligt op de loer, want zij ziet Alessandro wel zitten. “Daar ga ik zeker een klik mee hebben”, denkt ze. Al helemaal als de twee gelijk op date mogen.

Wanneer Alessandro en Nicole terugkomen van hun date, kondigt de Tablet of Terror de extra power van Alessandro aan: hij mag kiezen of hij een ex weg wil sturen of een oude liefde wil herenigen. Zijn keuze zien we volgende week, in Ex on the Beach: Double Dutch.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met de komst van deze twee nieuwe exen is één ding zeker; de boel wordt flink opgeschud 💥 Welkom in de villa Mandy en Alessandro! #EOTBDD

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op