Love & Reality

Joan Pronk in Love Island seizoen 2 op zoek naar liefde

Joan Pronk behoort tot de elf vrijgezellen die meedoen aan het tweede seizoen van Love Island. De knappe brunette reist af naar de luxueuze villa op Grand Canaria met slechts één doel: de ware vinden.

Joan Pronk in Love Island seizoen 2

De 25-jarige Joan Pronk is geboren en getogen in Amsterdam-Noord, waar ze tegenwoordig werkt als hostess en DJ. Haar genre is de tech-house, onderaan dit artikel kun je een nummer van haar via Soundcloud beluisteren. Haar artiestennaam is Jessica Joan: Jessica is haar alterego, vertelt ze lachend.

Deze beauty omschrijft zichzelf als ‘flirterig’, maar helaas leverde dat nog niet echte liefde op in haar leven. Ook al krijgt ze wel degelijk veel aandacht van mannen als DJ. “Misschien vind ik ze zelf dan toch gewoon niet leuk genoeg. Ik vind het ook belangrijk dat ik kriebels van iemand krijg. Vlinders voel. Als die er nog wel zitten althans, want volgens mij zijn het in mijn buik nu wel dode rupsen geworden!”

Love Island-Joan is half Indonesische DJ

Joan is half-Indonesisch en heeft ontzettend droge humor. Daar moet haar ideale man dus absoluut wel goed tegen kunnen, net als tegen haar praatkicks. En wat je er in dat geval voor terugkrijgt? Een ‘tijger in bed’, belooft ze. Het meest blij is ze met haar neusje en haar flinke voorgevel.

Beste vriendin Joan uit Love Island is Temptation Island VIPS-Amijé

Voor advies over het leven dat haar straks te wachten staat als reality-ster kan Joan Pronk altijd aankloppen bij haar beste vriendin, Amijé Roos van der Laan.

Zij was immers in 2019 nog te zien in Temptation Island VIPS, waaraan ze meedeed samen met haar (inmiddels ex-)vriend Donny Roelvink. Hedendaags heeft Amijé een nieuwe liefde, laten we hopen dat dat voor haar beste Joan ook spoedig gaat gelden. Zet ‘m op, kanjer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy birthday to my papua , jou cadeau was dat ik met jou mee was op reis LOVEYOU 💙 en ohja om 1800 staat de onze nieuwe reisvlog online bij @amijeroos

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@iamjessicajoan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Afgelopen zondag heb ik weer leuke plaatjes mogen draaien💃🏾

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@iamjessicajoan) op